Locatie Psychis

Rijkenhage 6a

7201 LP Zutphen


Telefoon: 06-34351399

E-mail: info@focuspsycholoogzutphen.nl

Website: www.focuspsycholoogzutphen.nl


Psycholoog/psychologen

Dhr. E.H.J.M. (San) van Halen

Profiel

Ik ben BIG-geregistreerd GZ-psycholoog en gediplomeerd en geregistreerd cognitief gedragstherapeut VGcT®. Tevens ben ik mindfulnesstrainer en relatietherapeut i.o. Ik werk op basis van cognitieve gedragstherapie, mindfulness en emotionally focused therapy (bij paren).


Ik ben ondermeer werkzaam geweest als onderwijzer in het gewoon basis- en speciaal onderwijs. De laatste tien jaar ben ik verbonden geweest aan een landelijke instelling voor arbeidsgerelateerde en psychische problematiek als behandelaar, docent, coach voor directeuren.

 

Sinds 201 ben ik onder de praktijknaam Focus actief in de gemeente Zutphen.


Specialisaties

Gedragstherapie, EMDR, paniekbehandeling, burn-out, partnerrelatietherapie (EFT) en mindfulness.


Registraties & Lidmaatschappen

Nederlands Instituut voor Psychologen, BIG GZ-psycholoog, Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie, LVE (per 1 juli 2010), Stichting EFT.

 

Mindfulness

Regelmatig zal er een training Mindfulness Stress Reductie plaatsvinden. Informeer naar de data. Individuele trajecten zijn ook mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden.


Tarieven

Het tarief is € 86,- per sessie. De praktijk heeft met de meeste zorgverzekeraars contracten voor de vergoeding afgesloten.


Wachttijden

Deze is wisselend maar bedraagt waarschijnlijk meestal een tot drie weken. U vindt deze op www.focuspsycholoogzutphen.nl

 

Afspaken en informatie

Voor verdere informatie kunt u terecht op onze website: www.focuspsycholoogzutphen.nl.
Op telefoon: 06-34351399 ben ik dagelijks tussen 12.00 en 13.00 bereikbaar. Op andere momenten kunt u uw boodschap inspreken, dan bel ik zo spoedig mogelijk terug.