praktijk psychis

 

Praktijk Psychis

Praktijk voor psychologie, psychotherapie en psychodiagnostiek

 

Rijkenhage 6

7201LP Zutphen


Telefoon: 06-21117020

E-mail: info@psychis.nl

Website: www.psychis.nl


Psycholoog/psychologen

Mevr. Drs. Nielske van de Zedde

Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut

Profiel

Psychis is een praktijk voor psychologie, psychotherapie en psychodiagnostiek in Zutphen, opgericht door Nielske van de Zedde.

 

Zij is van mening dat binnen geestelijke gezondheidszorg persoonlijke aandacht en flexibiliteit waarmee mensen geholpen worden voorop hoort te staan. Zij vindt dat dit het beste kan plaats vinden binnen een zelfstandige praktijk. Hier kan persoonlijke aandacht gegeven worden die vaak verloren gaat in grote organisaties. Korte lijnen tussen collega’s en korte wachttijden tussen intake en behandeling zijn hierbij haar uitgangspunten.

 

Als zelfstandige in haar eigen praktijk, werkt zij samen met een aantal collega’s die haar ideeën delen wat betreft persoonlijke aandacht en openheid naar mensen toe, zonder daarbij de resultaten uit tegenwoordig (wetenschappelijk) onderzoek uit het oog te verliezen.

 

Nielske van de Zedde studeerde klinische psychologie en gerontologie (ouderenpsychologie). Zij is geregistreerd in het BIG overheidsregister als GZ-psycholoog, Psychotherapeut en Klinisch Psycholoog.


Specialisaties

Volwassenen en ouderen met psychische problemen. Hierbij kan worden gedacht aan somberheid, angst, werkstress, levensgebeurtenissen, keuzeproblemen, relationele problemen, terugkerende valkuilen, trauma en lichamelijke klachten. Voor een beschrijving van verschillende klachten en de mogelijke behandeling, zie de website: www.psychis.nl

 

Binnen Psychis wordt veelal gewerkt vanuit cognitieve gedragstherapie. Ook schematherapie, partner-relatie therapie, EMDR en psychologisch onderzoek behoren tot de mogelijkheden.


Registraties & Lidmaatschappen

Klinisch Psycholoog/Psychotherapeut, GZ-psycholoog.
Lid van het NIP, LVE, Vereniging voor Cognitieve Gedragstherapie, Vereniging voor Groepspsychotherapie, Vereniging voor Psychotherapie en Vereniging voor Vrijgevestigd Psychotherapeuten.)


Tarieven

85 euro per sessie van 45 minuten en 170 euro voor partner-relatietherapie van 90 minuten. Er zijn geen contracten met zorgverzekeraars afgesloten.

 


Wachttijden

Gemiddeld tussen 6 en 10 weken. Het werkt veelal het beste even telefonisch contact op te nemen om dit na te vragen op 06-21 11 70 20.